Kleur & retouche

Kleur is complex

Vele factoren beïnvloeden de kleurweergave : LED-emissie (spectrale verdeling), licht optiek, filter, lens, metamerie, software, profilering,…

Vergelijking van de standaard kleurruimtes

Al deze factoren moeten zorgvuldig worden ontworpen en geoptimaliseerd. Daarvoor werken we met het beproefde Cruse Color Management met geïntegreerde controller en ICC-colormanagement.

CRUSE-profileringssoftware voor het opstellen van CRUSE-profielen. De CRUSE Chart Scanner bereikt een gemiddelde van ∆ E00 < 1,0.

Kleur is cruciaal

De optimale kleurbenadering van uw origineel gebeurt in een volledig ICC geprofileerde colormanagement workflow. We passen de kleurwaarden aan en printen proeven op de gewenste drager. De prints worden beoordeeld onder normlicht, de standaard in de grafische industrie.

Retouche

Bij retoucheren bewerken, veranderen en verbeteren we het beeldmateriaal. Denk hierbij aan het verwijderen van storende elementen, het wegwerken van beschadigingen, vrijstellen, enz.

Non-destructief

Alle retouches gebeuren volgens de non-destructieve methode. Dat wil zeggen dat we de oorspronkelijke afbeeldingsgegevens niet overschrijven nadat ze zijn bewerkt. Aangezien bij niet-destructieve bewerkingen geen gegevens (data) uit het bestand verdwijnen, neemt de afbeeldingskwaliteit niet af door de bewerkingen. Het oorspronkelijke bestand blijft dus behouden voor het geval u dit nog nodig heeft of als u op een later tijdstip nog veranderingen wenst. We kunnen de beelden kunnen altijd verder optimaliseren.

Zeker dat u deze foto wilt openen, de bestandsgrootte van de foto is x?

Ja ik ben zekerNee ik wil deze niet openen