Decor scan

Bij het fotograferen van grote oppervlakken stuit je meteen op beperkingen zoals formaat en te lage resolutie. Weergave van textuur en glans is dramatisch. De oplossing voor al deze problemen is het maken van een groot formaat scan.

Met de Cruse Synchron Table 4.0 scannen we een oppervlak van maar liefst 150×260 cm haarscherp in hoge resolutie. Door de diverse belichtingsopties wordt de oppervlakte structuur en de glans van diverse materialen zichtbaar. Met Image Stacking kunnen deze visueel versterkt worden. Surface Detection herkent het oppervlak van materialen in 3D en legt dit vast in een afzonderlijk kanaal in het bestand.

We leggen materiaaloppervlakken vast zoals hout, steen, tegels, behang, textiel, laminaat, tapijt, enz. voor het ontwerpen van vloeren, meubels, wanden en voor talloze andere toepassingen.

Wanneer een oppervlak eenmaal is gedigitaliseerd kunnen we er afdrukken van maken op diverse (plaat)materialen. Met onze high- end Flatbed Printer wordt de effectieve reliëf- en glans data uit de scan benut voor de afdruk in reliëf. Elevated Printing heeft bijzonder veel toepassingen in de decor industrie, zoals bijvoorbeeld het printen van een nieuw ontwerp, het maken van eens staal, het printen van een exclusief eindproduct, enz.

Behangpapier, © Cruse
8 MB
Geborduurd textiel, © Cruse
5 MB
Kiezelstenen, © Cruse
6 MB
Leisteen bakstenen, © Cruse
5 MB
Mosaik tegels, © Cruse
5 MB
Nasum, © Cruse
6 MB
Tapijt, © Cruse
7 MB
Eik, © Cruse
3 MB

Zeker dat u deze foto wilt openen, de bestandsgrootte van de foto is x?

Ja ik ben zekerNee ik wil deze niet openen