Ontwerp & vormgeving

Als vormgever bent u altijd op zoek naar mooie beelden. Vaak komen die van beeldbanken en stockfotografie. Een andere mogelijkheid is fotografie. Aan deze opties kleeft hetzelfde nadeel: het beperkte formaat (A3 of iets groter) en de bijhorende resolutie (rond 300dpi).

Met onze scanners kunnen we grote oppervlakken digitaliseren in hoge resolutie. Die resolutie maakt het mogelijk een haarscherpe afdruk te maken op zeer groot formaat. Praktische toepassingen zijn bijvoorbeeld het vervaardigen van wanden, posters en banners.

Ook als het niet per se op grootformaat hoeft, is scannen een prima aanvulling op de mogelijkheden van de vormgever. Kleine details van een voorwerp, een juweel, een watermerk, een bloemblaadje, enz. digitaliseren we haarscherp zodat ze paginagroot kunnen worden afgedrukt.

U kunt ook bij ons terecht voor afdrukken met hoogwaardige Giclée kwaliteit of rechtstreeks op diverse (plaat)materialen. Met onze high-end Flatbed Printer wordt de effectieve reliëf- en glans data uit de scan benut voor de afdruk in reliëf. Met Elevate Printing gaat een wereld van nieuwe mogelijkheden voor u open!

Dries Van Noten, scannen van bloemen, batik, broderie voor het ontwerpen van stoffen, © Dries Van Noten
5 MB
Ensor & Spilliaert museumvleugel, scannen foto’s + afdrukken en plaatsen scenografie, © Mu.ZEE
485 KB
Permeke timeline, scannen foto’s + afdrukken en plaatsen scenografie, © Permekemuseum
5 MB
Show 2011, fashion scan shoot, © Antwerp Fashion Department
100 KB
Show Off #4, iPad app., © Antwerp Fashion Department
317 KB

Zeker dat u deze foto wilt openen, de bestandsgrootte van de foto is x?

Ja ik ben zekerNee ik wil deze niet openen