Rencay

De Rencay DiRECT 16k³ met z’n Digital Reproduction Enhanced Camera Technology blinkt uit waar digitale camera’s tekortschieten. Een combinatie van hoge resolutie, buitengewone details en uitstekende controle van kleur en tinten, maakt van de Rencay het apparaat bij uitstek voor een breed scala aan reclame-, commerciële, reproductie- en archieftoepassingen.

300% meer beeldinformatie door Multi Scan Technologie

De Rencay biedt een uitzonderlijke combinatie van beeldkwaliteit en bestandsgrootte dat geen enkel ander digitaal camerasysteem evenaart. Dankzij het brede dynamische bereik, de uitstekende kleurgetrouwheid en de instelbare resolutie tot 24.000 x 39.000 pixels verbetert het beeld opmerkelijk. Het 16k3 systeem krijgt 300% meer beeldinformatie tijdens het scannen in tegenstelling tot conventionele one-shot digitale camerasystemen (DSLR of middenformaat). Zo realiseren we scherpere, meer gedetailleerde reproducties van zelfs uw grootste originelen.

De Rencay maakt gebruik van een drie-lineaire CCD met drie individueel gefilterde rijen pixels die de informatie voor het beeld in één continue scan verzamelen. Dit levert een ongeëvenaarde resolutie en beeldkwaliteit op met 2808 megapixels (effectieve pixels zonder interpolatie) en biedt volledige RGB-kleurinformatie met 48-bits kleurdiepte voor elke individuele pixel. Dit overtreft de resolutie van elk ander digitaal opnameapparaat en maakt ook de reproductie van de fijnste details van elk formaat mogelijk. Bovendien bestaan alle pixels uit pure RGB-gegevens, niet geïnterpoleerd door camera software.

Multi Scan Technologie

De Rencay maakt gebruik van een drie-lineaire CCD met drie individueel gefilterde rijen pixels die de informatie voor het beeld in één continue scan verzamelen. De scan duurt enkele minuten omdat de sensor zich over het ‘filmvlak’ beweegt en het licht rij per rij pixels opneemt. Geen enkele andere camera verzamelt zo veel pixels over een formaatgebied van 80×120 mm. Dit levert een ongeëvenaarde resolutie en beeldkwaliteit op met 2808 megapixels (effectieve pixels zonder interpolatie) en biedt volledige RGB-kleurinformatie met 48-bits kleurdiepte voor elke individuele pixel. Dit overtreft de resolutie van elk ander digitaal opnameapparaat en maakt ook de reproductie van de fijnste details van elk formaat mogelijk. Bovendien bestaan alle pixels uit pure RGB-gegevens, niet geïnterpoleerd door camera software.

bekijk wat zo bijzonder is aan de Rencay Multi Scan Technologie

Mobiel

Originelen die om verschillende redenen (afmeting, mobiliteit, kwetsbaarheid, kostbaarheid,…) niet tot bij ons geraken, komen we op verplaatsing digitaliseren. De scanner wordt dan in situ opgebouwd en gekalibreerd om het origineel in optimale omstandigheden te digitaliseren. Het is ideaal voor alle soorten digitalisatie toepassingen voor documenten en objecten in archieven, musea en bibliotheken.

Zeker dat u deze foto wilt openen, de bestandsgrootte van de foto is x?

Ja ik ben zekerNee ik wil deze niet openen